Covid 19 Testløsninger tilpasset behovet hos Erhvervslivet

Hos os

Vesterhede 4, 6950 Ringkøbing
07:30 – 09:00 samt 16:00 – 19:00 

Vores testfacilitet, beliggende lige uden for Ringkøbing har åbent alle hverdage 07:00-09:00 og 16:00-19:00, er der ingen tidsbestilling, man møder bare op. Hvis i er over 5 der skal testes, så ring til os på 25 77 25 00, så åbner vi gerne op for Jer. (Bemærk der ikke kan reserveres eksklusivt for én virksomhed, i de normale åbningstider). 

Hos jer

Vores mobile testenhed kører hver dag fra 9:30 – 15:00
Ring på 25 77 25 00 og aftal hvornår vi skal komme forbi dig

Vores mobile testenhed, er et fleksibelt supplement til vores testfacilitet. Vi kører alle hverdage, og kan normal bookes samme dag. Har du et behov for tests, på bestemt tidspunkt, så løser vi også det. Svaret udleveres til medarbejderne eller samlet til virksomheden, inden vi forlader jer igen. 

 

BRUG FOR RÅD OG VEJLEDNING - Ring 25 77 25 00

Vores testtilbud

Lyntest (Svar på 15 min)

En lyntest er kendetegnet ved at man tager en prøve – enten via blodprøve eller halspodning. Prøven indsættes i en testkasette, som via en væske trækker prøvematerialet hen over en strimmel. Testen er positiv hvis testen slår ud for stoffet (Antigen eller Antistof). Prøven tager ca. 15 minutter om at falde på plads, og svaret får du umildbart efter testen er aflæst. 

Disse test anvendes bedst som screeningsværktøj

Sikkerhed

Der er ingen tvivl om at en lyntest aldrig kan erstatte laboratorietests, analyseret af eksperter. Men som eneste alternativ er testen CE godkendt udfra følgende tal

AntiGen Test: Præcision 93,2%, Specifikation: 

Antistoftest IgM: Præcision 89,2%, Specifikation 

Antistoftest IgG: Præcision 97,2%, Specifikation

Vi anvender PANBIO™ COVID-19 AgRAPID TEST DEVICE, samt ABACUS MEDICINE COVID-19 IgG/IgM-hurtigtestkasette

Pris pr. test: 249,- inkl. moms 

Hvis testen foretages hos jer, beregnes følgende herudover 

Pr. påbegyndt time, 2 mand testteam: 799,- 

Kørsel udenfor Ringkøbing-Skjern Kommune: Pr. km. 4.10,-

PCR test (Laboratorietest)

Vores PCR test er af samme type som udføres i det offentlige. Testmetoden hedder RT qPCR SARS-CoV-2 virus test, og er internationalt anerkendt til rejsebrug, besøg eller behandling på sygehuse m.v. 

Flere og flere steder kræver efterhånden en PCR test, fordi det er en eneste reelt sikre testmetode. Testen kan detektere virus mellem 4 og 6 dagen efter potentiel smitte

Du podes i halsen med en vatpind, på samme måde som hos de offentlige testcentre. Din prøve køres til vores samarbejdspartner – Eurofins Genomics, i Århus. Resultatet sendes tilbagee til os, og vi udsteder testcertifikat. Dette sendes på din e-mail i krypteret form. 

Sikkerhed

En PCR test er utrolig sikker, og analyseres af laboranter og bioanalytikere hos Eurofins Genomics. Analysen har en sikkerhed på 95%

Hvor hurtigt kommer svaret ? 

Hvornår du får svar, afhænger af hvornår du er blevet podet og om du vælger den almindelige test, eller akut-test. Svartider: 

PCR Test inklusive testrapport
Podning inden kl. 16:00 – Svar næste hverdag kl. 12:00 

PCR Test inklusive testrapport – AKUT FORLØB
Podning inden kl. 12:00 – Svar samme aften inden kl. 22

Priser

PCR Test inkl. testrapport: 1399,- inkl. moms 

PCR Test inkl. testrapport – AKUT FORLØB: 2799,- inkl. moms