Covid19 Test i Ringkøbing

INGEN TIDSBESTILLING


Covid19 Antigen test: 249,-
Covid19 Antistof test: 249,-
Antigen og Antistof: 399,-
PCR Laboratorietest: 1399,- (Rejser, Sygehus, Offentlige krav)

Se åbningstider i bunden af siden

Vesterhede 4B
6950 Ringkøbing 
25772500 
www.brandabc.dk

Svar på 15 minutter

Vores lyntest giver et svar på 15 minutter

Høj præcision

Vores tests har en præcision på op til 97,2%

Ingen tidsbestilling

Du kommer bare forbi når, det passer dig bedst

Hos BRANDABC tilbyder vi 2 typer test, nemlig Antigen test og Antistof test. Vi arbejder på højtryk på at få testene beskrevet. Indtil  beskrivelsen kommer kan du altid ringe på 25 77 25 00 hvis du har spørgsmål 

Hvad kan jeg bruge resultatet til ? 
Hvis din antistoftest er positiv, har du med al sandsynlighed haft Corona. Hvis testen kun er positiv for IgM antistoffer, er der risiko for at du stadig kan smitte andre. Ved positiv IgM test, skal du derfor straks ringe til din læge og få tid til en test hos TestcenterDanmark. Hvis testen er positiv har du haft en nylig infektion med Corona, men at denne er overstået. 

Uanset hvad testsvaret viser, skal myndighedernes aktuelle anbefalinger altid overholdes, ifht. afstand, håndhygiejne m.v. 

Oplever du symptomer på Corona skal du som altid, kontakte din læge

Hvornår skal jeg tage testen ? 
Følg altid myndighedernes anbefalinger i forhold til Covid19, og book en tid via coronaprøver.dk hvis du har symptomer på Corona. 

For at få det bedste resultat, anbefaler vi at man tager test på følgende dage efter potentiel smitte. Ingen test kan påvise virus, før 4. dagen

Antigen: 5. og 7. dagen 
PCR: 4. og 6. dagen
Antistof: Tidligst 10 dagen

Find os

Vesterhede 4, 6950 Ringkøbing 

Åbningstider

Man – Tors: 07:30 – 09:00 samt 16:00 – 19:00

Fredag: 07:30 – 09:00 samt 16:00 – 19:00 

Lørdag: Lukket

Søndag: 15:00 – 17:00

Herudover efter aftale

FAQ

Tester i børn ? 
Ja, vi tester børn, under 12 år hvis forældrene er med 

Hvor sikker er Jeres test ?
Som med alle tests, er der en fejlmargin. I forbindelse med en fælleseuropæisk certificering (CE), har vores test følgende sikkerhed

 • Antigen: Følsomhed: 93,3 % (98,2 % for prøver med Ct-værdier ≤ 33)/Specificitet: 99,4 %)
 • IgM: Følsomhed: 87,9% (87/99), specificitet: 100% (14/14)
 • IgG: Følsomhed: 97,2% (35/36), Specificitet: 100% (14/14)
 • PCR: Præcision: 95 %

Længere nede på siden kan du læse mere om de forskellige testtyper. 

AntiGen Test

Et antigen, er den del af Coronavirus der aktiverer immunforsvaret. Antigenet fungerer så at sige som “broen” mellem cellerne og virus. En antigentest, kan ved hjælp af en “biologisk magnet” fastholde antigenet, og vise sig som en positiv test. 

En lyntest, sporer antigenet udfra den mængde der findes i prøven. En laboratorietest, som regionernes PCR test, “Kopierer” prøven, for at øge mængden af virus, før prøven analyseres. 

En antigen test vil være mest retvisende 7-10 dage efter du potientielt er smittet. 

Vi anvender test fra INVBIO (NovelCoronavirus SARS-Cov-2 Antigen hurtigtestkasette), som er CE godkendt med følgende data: Sensitivitet: 96,17 %, Specificitet: 99,9%

Antistoftest

Et antistof er kroppens forsvarsreaktion på at et virus er kommet ind i kroppen. En antistoftest viser om der findes antistoffer i blodet. Vores test, viser tilstedeværelsen af 2 typer antistoffer, nemlig IgM, som er de antistoffer kroppen danner som “akut” reaktion på virus. Den anden er IgG antistoffer, som kroppen danner over længere tid. Det er disse antistoffer man undersøger, om skaber immunitet på kort eller lang sigt. Førende eksperter er dog enige om, at man formodes at have en vis immunitet i tiden efter overstået infektion. 

Antistoftesten, udføres ved at der tages en lille blodprøve fra din finger. Blodet analyseres i en test, der lig antigen-testen er forsynet med en “Biologisk magnet”, der tiltrækker antistofferne. 

En antigen test vil for korttids antistoffer (IgM) være mest retvisende 14-21 dage efter du potientielt er smittet. Antigentesten bør ikke bruges, til at konstatere om du er smittet, her og nu – men om du tidligere har været for kort eller lang tid siden.

PCR Laboratorietest

En PCR Test, er samme testtype som anvendes i det offentlige testsystem. Vores PCR test udføres i samarbejde med Eurofins Genomics i Aarhus, der laver internationalt anerkendte tests. 

Du kan forvente svar på testen indenfor 24 timer, men den præcise svartid afhænger af hvilket forløb du vælger. Vi tilbyder nedenstående forløb

 • PCR Test – Normalt forløb
  Podning inden kl. 16:00, svar hverdagen efter kl. 12:00 
  Pris: 1399,-
 • PCR test – Akut forløb
  Podning inden kl. 10:00, svar samme aften senest kl 22:00 (Hverdage)
  Pris: 2799,- 

En PCR test bør foretages på 4. og 6. dagen, hvis man definitivt vil udelukke smitte