BRANDABC Beredskab

Loading

BRANDABC Beredskab

Juridisk Information

BRANDABC Emergency Consulting 
v/ Kim K. Ulfkjær
Vesterhede 4b
6950 Ringkøbing 

Kontakt@brandabc.dk

Vision:

At blive Danmarks førende virksomhed inden for beredskabsudstyr og -løsninger, der hjælper virksomheder og organisationer med at beskytte deres mennesker, ejendomme og aktiver mod brandfarer og andre ulykker.

Mission:

BRANDABC Beredskab er dedikeret til at levere højkvalitetsberedskabsudstyr og -løsninger til virksomheder og organisationer i Danmark. Vi arbejder med vores kunder for at sikre, at de har de rette værktøjer og strategier til at beskytte deres mennesker og ejendomme mod brandfarer og andre ulykker.

Vi er en tillidsfuld partner for vores kunder og hjælper dem med at udvikle og implementere beredskabsplaner, der er tilpasset deres specifikke behov. Vi er dedikeret til at levere en uforlignelig kundepålidelighed og service, og vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter og tjenester for at sikre, at vores kunder altid har adgang til de seneste og mest effektive beredskabsudstyr og -løsninger.

Vi er en ansvarlig og bæredygtig virksomhed, og vi arbejder for at minimere vores miljøpåvirkning og forbedre vores samfund ved at støtte lokale initiativer og organisationer, der arbejder for at forbedre brandberedskabet og sikkerheden i Danmark.